Türkiye'nin özel sektör bankaları arasında önemli bir yeri olan ve 1946 yılında Ankara'da kuruluktan sonra faaliyetlerine kesintisiz olarak devam eden Garanti Bankası büyüme oranını giderek artırmaya devam etmektedir. Müşteri memnuniyetinin artması için personel alımı yapan Garanti Bankası yeni pozisyonlar duyurdu.

Garanti Bankası tarafından yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında 25'e yakın pozisyon için banka memuru alımı yapacak. Peki Garanti Bankası hangi pozisyonlar için banka memuru alımı yapacak ve memur alımına ilişkin pozisyon ile diğer detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Banka: Garanti Bankası
İlan Edilmiş Pozisyon: 25'e Yakın
Alınacak Memur: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Garanti Bankası 25'e yakın yayımlamış olduğu pozisyonlar için çok sayıda memur alımı yapacak. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir.

Emekli Maaş Müşterileri Yönetmeni/Yetkilisi
Segment ve Müşteri Yönetimi Yönetmeni/Yetkilisi
Süreç Geliştirme Yetkilisi
Eğitim Tasarım Yönetmeni/Yetkilisi
Kredi Riski Kontrol Yetkilisi /Yönetmeni
Dijital Dönüşüm Yönetimi Yönetmeni/Yetkilisi
Performans Tabanlı Pazarlama Yönetmeni
Muhasebe Servisi Asistanı
İşgücü Optimizasyonu ve Hizmet Kalitesi Yetkilisi
Eğitim Tasarım Yönetmeni/Yetkilisi
Müşteri Temsilcisi

BAŞVURULAR

Yukarıda Garanti Bankasının alım yapacağı memur kadrolarına ilişkin bazı bilgiler verilmiştir. Peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre aşağıda yer almakta olan linki takip edecek adaylar tüm pozisyonlar hakkında bilgi sahibi olabilir, aranan şartları görebilir ve uygun pozisyonlara başvurularını bu kanal üzerinden yaparak gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/7wBLJ5
TÜM BANKA İLANLARINI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim