Kamu kurumlarına ilişkin alımlardan biri de yayınladığı en son ilan ile Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri olup kurum 14 uzman yardımcısı alımı, idari memur kadrosu için 4 personel alımı yapacak olup ayrıca 1 şoför alımı da gerçekleştirecek. İlgili alımlar için adayların sağlaması gereken birtakım başvuru şartları bulunmakta olup detaylar ve alıma ilişkin diğer bilgiler ise haberin devamında yer almaktadır.

Kadro Detayları ve Başvuru Şartları

Kurum tarafında yapılacak olan alımda adayların genel olarak sağlaması gereke başvuru şartları arasında; Türk vatandaşı olmak, askerliğini yapmış olmak, tecilli olmak ya da muaf olmak, 18 yaşını geçmiş olmak, kamu haklarında mahrum olmamak, 01.2020 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, TCK 53’üncü madde gereğince hüküm giymemiş olmak, görevini yapmaya herhangi bir engeli bulunmamak, TİM ve Birliklerden veya daha önce çalıştıkları iş yerlerinden ilgili madde gereğince sözleşmesi feshedilmemiş olmak şartları aranmaktadır.

Şoför kadrosu için en az ortaöğretim ya da önlisans mezunu olmak, 2018 KPSS sınavından KPSSP 93,P94 en az 70 puan almış olmak, son başvuru tarihi itibariyle en az 5 (beş) yıldır B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, kadın ya da erkek olmak şartları aranmaktadır.

Uzman Yardımcısı kadrosu için ilgili lisans bölümlerinden mezun olmak KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, İngilizce’den 2018, 2019 veya 2020 yıllarına ait YDS sınavından 70 puan almış olmak,

İdari memur kadrosu için ise KPSS herhangi birinden ilanda belirtilen puan türünden, asgari 70 puan almış olmak, ilgili alanlardan mezun olmak şartı aranmaktadır.

Başvuru Şekli

İlgili ilana başvuru yapmak isteyen adayların talep formu, T.C. Kimlik numarası yazılı beyanı, Son altı ay içerisinde çekilmiş iki adet vesikalık fotoğraf, Öğrenim Diploması veya mezuniyet belgesinin fotokopisi, KPSS Sonuç Belgesi,Yabancı Dil Sınavından asgari puanı aldığını gösterir belge,Şoför kadrosuna başvuran adaylar için son başvuru tarihi itibariyle en az 5 yılık B sınıfı sürücü belgesi,Güncel Özgeçmiş (CV)Adli Sicil BelgesiAskerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için) belgeleri ile 24 Ağustos 2020 Pazartesi günü saat 17.00'a kadar şahsen veya posta ile kuruma başvuru yapması gereklidir.

İlan detayı için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim