2001 yılından beri ayakkabı sektöründe hizmet vermekte olan Flo Mağazacılık Hizmetleri ve Pazarlama Anonim Şirketi yüzlerce farklı mağazası ve binlerce çalışanı ile hizmetlerine devam etmekteyken açık pozisyonlarına personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor.

FLO interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Bu yazımız aracılığı ile FLO personel alım ilanlarını sizler için derledik. Buna göre Flo Mağazacılık Hizmetleri ve Pazarlama Anonim Şirketi çok syıda personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapan Kuruluş: Flo Mağazacılık Hizmetleri ve Pazarlama Anonim Şirketi
Açık Pozisyon Sayısı: 60'a Yakın

PERSONEL İLANLARI


Flo Mağazacılık Hizmetleri ve Pazarlama Anonim Şirketi tarafından duyurulmuş olan personel alım ilanlarına bakıldığında aşağıda ki pozisyonlar için personel alımı yapıldığı görülmektedir.
Dijital Pazarlama Uzmanı
Mimari Projeler Yöneticisi
Depo Elemanı
Depo Elemanı (Engelli)
Analiz ve İş Geliştirme Uzmanı
Mağaza Müdürü
Lojistik Uzmanı
Ürün Yönetim Uzmanı
Mağaza Personeli

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta FLO 60'a yakın kadro için personel alımı yapacak. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların aşağıda ki linki takip ederek ilgili pozisyonlar için başvurularını internet üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/bdXcWd
DİĞER İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim