Ayakkabı konusunda ülkemizin en bilinen markalarından bir tanesi olan ve Türkiye'nin büyük, küçük şehir ile ilçelerinin dört bir yanında katlı mağazaları bulunmakta olan FLO Mağazaları açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmekte ve büyük yatırımlarını da gerçekleştirmektedir.

FLO Mağazaları personel alımı ilanları resmi internet sitesi ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve personel alımı detayları nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: FLO Mağazacılık
Farklı Pozisyon: 60'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

FLO Mağazacılık firması 60'a yakın farklı pozisyon için Türkiye geneli yüzlerce personel, eleman alımı gerçekleştirecek peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Satış Danışmanı
Numune Kontrol Yöneticisi
Planlama Yöneticisi/Yönetmeni
Yurt İçi Sevkiyat Müdürü
Veri Raporlama Şefi
Bölge Müdürü
Yurtdışı Görsel Düzenleme Müdürü
Java Yazılım Uzmanı
Teşvik Uygulamaları Uzmanı
Mimari Uygulamalar Müdürü
Mimari Keşif Hakediş Uzmanı
Toptan Satış Bölge Yöneticisi
Stok Muhasebe Uzmanı
Mimari Projeler Uzmanı

Yukarıda FLO'nun alım yapacağı pozisyonların bazıları verilmiştir.

BAŞVURULAR

FLO mağazaları bünyesinde istihdam etmek ve pozisyonlara başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda yer alan linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden başvurular yapılabildiği gibi yine tüm pozisyonlar, nitelikler ve şartlar hakkında da bilgi edinilebilmektedir.

https://goo.gl/aFQNmC
TÜM İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim