Devlet Kurumları yayınlamış oldukları personel alım ilanlarıyla birlikte kendi bünyelerinde çalıştırmak üzere belirlenen pozisyonlar dahilinde personel alımı yapılacağı açıklandı. Bizlerde başvuru süreci devam eden ve personel ihtiyacının bir an önce giderilmesi gerekn kurumların ilanlarını derleyerek sizler için haberimize yansıttık.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK OLAN KADROLAR

Farklı kurumların kendi bünyeleri için yapacak oldukları personel alım ilanları belirlenen kadrolar dahilinde yapılacağı açıklandı. Yapılacak olan alımlar için belirlenen kadrolar şu şekilde; Veznedarlar İlgilenecek Personel, Destek Personeli (Yardımcı Hizmetler), Büro İşçisi, Bulaşıkçı (Stevard), Garson (Servis Elemanı), Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), Yemek Dağıtım Elemanı (Kepçeci), Bahçıvan. Büro Memuru, Büro İşçisi, Mühendis, Tekniker, Teknisyen, Usta, Usta başı, Vardiya amiri, Beden işçisi, Şoför, İş makinesi operatörü, Sosyal hizmet personeli, Yaşlı bakım, Sağlık personeli" kurumların belirlemiş olduğu kadrolar bu şekildedir.

PERSONELLER için BELİRLENEN BAŞVURU ŞARTLARI

Farklı kurumlar kendi bünyeleri için alım yapacağından her kurum kendi bünyesi için belirlemiş olduğu özel şartları barındırmaktadır. Fakat açıklanan duyuru ile birlikte belirlenen genel şartlar şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, belirlenen yaş şartlarını taşıyor olmak, kamu haklarından mahrum olmaması, erkek adayların askerlik ile ilgili bir sorunu olmaması, akli dengesinin yerinde olması, KPSS şartını sağlıyor olmak (En az 60), eğitim şartını sağlıyor olmak ve adli sicil belgesinin temiz olması" adaylardan istenilen şartlardandır.

İŞKUR üzerinden yapılacak olan başvurular arama çubuğuna başvuru da bulunulacak yeri yazıldığı taktirde karşılarına çıkan iş ilanlarından istediklerine başvuruda bulunabilmektedirler.