Google'nin ardından en çok tıklama alan ve sosyal medya platformları arasında en çok tercih edilmekte olan Facebook mevcut kadrosu ile sistemini güçlendirmeye ve Facebook'a giren kullanıcıların sosyal paylaşım siteinde daha fazla vakit geçirmeleri için çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Bilindiği üzere Facebook'un bir milyardan fazla kullanıcısı var ve Facebook her ülke için personel alımları gerçekleştirerek kullanıcıları rahatsız edecek veya yasak ögeler paylaşan kullanıcıları yasaklamaya, posları ise engellemeye devam ediyor. Facebook'u kullanan kişi sayısını artması ile Facebook kadrosunda ki personel sayısı da giderek artıyor.

AÇIKLAMA YAPILDI

Facebook cephesinden yapılan açıklama ile canlı yayın videoları başta olmak üzere kullanıcıların atmış olduğu tüm videoları takip etmek; intihar, suça meğil, şiddet vb. gibi yasak içerikleri paylaşan kişileri sistemden uzaklaştırmak ve postları Facebook'tan silmek üzere görevlendirilecek 3 bin kişilik personel alımı yapılacağı açıklandı.

Facebook'un canlı yayın ve paylaşılan videoları takip etmek ile görevli 2018 yılında alınacak olan 3 bin kişilik personel alımı yapılacağı duyurusunu Facebook'un sahibi olan Mark Zuckerberg yaptı. Buna göre Facebook 3 bin kişilik personel alımını 2018 yılı içerisinde yapacak. Alınacak olan personeller canlı yayınları takip edecek ve sisteme üye olan kullanıcıların paylaştığı video postlarını anlık olarak takip edecek ve  kurallara aykırı içerikleri silecek.

TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim