Türkiye'nin önde gelen mobilya, dekorasyon vb. gibi ürünlerin üretimini ve satışını gerçekleştiren firmalar arasında yer alan EVKUR Anonim Şirketi  açık pozisyonları için interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna ilan yayımlamakta ve personel alımı başvurularını kabul etmektedir.

EVKUR Anonim Şirketi tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında 6 pozisyon için Türkiye'nin dört bir yanında yüzlerce personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için EVKUR Anonim Şirketi  personel alımı yapacak ve detaylar nedir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Web Editörü Grafiker / Retoucher Çağrı Merkezi Takım Lideri Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Ön Muhasebe Elemanı Satış Danışmanı

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

Adana, Adıyaman, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Rize, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Zonguldak, Aksaray, Karabük, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya) şehirleri için EVKUR personel alımı yapacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR

EVKUR personel alımına ilişkin pozisyonlar ve şehirler hakkında tüm detaylar hemen yukarıda okurlarımıza sunulmuştur. Peki uygun pozisyonlar için başvuru yapmak isteyen adayların ne yapması gerekiyor. Aşağıda belirtilmiş olan linki takip edecek adaylar EVKUR personel alımı ilanlarına müracaat edebilir.

https://goo.gl/4JADKs  
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim