Türkiye'nin dört bir yanında bulunan ve farklı kategorilerde bahçeden, mutfak ürünlerine, bahçeden yatak odası takımlarına, tasarımdan dekorasyon ürünlerine satışlar gerçekleştiren ve her sene büyüme oranını geliştiren Evkur yeni bölgelerde de hizmetlerine başlamaktadır.

Yeni açtığı şubeler ve üretim tesislerindeki ihtiyaçları ele almakta olan Evkur Anonim Şirketi açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için kadroları belirlemekte kadrolar için nitelikler ayarlamakta ve ilgili ilanları kariyer siteleri vasıtası ile kamuoyuna duyurmaktadır. Yeni ilanlara göre Evkur'un personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki ilan detayları ile pozisyonlar nelerdir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

EVKUR Anonim Şirketi iş ilanları için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, çalışacağı kategori hakkında bilgi sahibi olmak, diksiyonu düzgün olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır ve pozisyonlar nelerdir?

POZİSYONLAR NEDİR ve NASIL BAŞVURU YAPILIR?

EVKUR Anonim Şirketi çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir? yazılım uzmanı, bilgi işlem elemanı, ön muhasebe elemanı, yönetim kurulu başkanı, çağrı merkezi takın lideri, mağaza müdürü pozisyonları için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/45mpjq linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak başvurularını bu sayfa aracılığı ile gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İLANLAR BURADA

Editör: TE Bilisim