Elektrik Üretim Anonim Şirketi 07 Nisan 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusunda Şoför alımı yapacağını belirtti. İlan Türkiye İş Kurumu resmi internt sitesinde ve Devlet personel Başkanlığı tarafından duyurusu yapıldı. Adaylar başvuru şartlarına uygun olması dahilinde en az 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Alımlar, Açıktan daimi işçi alımı, 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik " hükümleri çerçevesinde gerçekleştirilecektir. 

Alım Yapılacak Kadro : Şoför
Alınacak Personel Sayısı : 16
Alım Yapılacak Yer : Kahramanmaraş ilinde bulunan Afşin Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü
Alım Yapacak Kurum :  EÜAŞ ( Elektrik Üretim Anonim Şirketi )

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Elektrik Üretim Anonim Şirketi alım yapacağı şoför pozisyonu için adaylardan, Lise mezunu veya Dengi okul mezunu olmak, D sınıfı ehliyete sahip olmak,, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olan adaylar başvurularını yapabilir. Başvurular başvuru tarihleri içerisinde yapılacak olup, adaylar şartlara uygun olmaması halinde başvuruları iptal edilecektir.

BAŞVURU YERİ VE TARİHİ :

Elektrik Üretim Anonim Şirketi şoför alımı ilanına başvuru yapacak adaylar ilanın duyurusu yapıldıktan sonra 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir. Yani 07 Nisan 2017 tarihinde başlamış olup en geç 17 Nisan 2017 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Başvurular, Türkiye İş Kurumu şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden yapılacaktır. İlanın detaylarını, başvuru siresini ve ilanın takibini Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesinden takip edebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim