Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre EÜAŞ kamu personeli alıyor. EÜAŞ bünyesindeki personel eksikliğibi karşılamak için Bursa'da bulunan işyerine 4857 sayılı iş kanunun 30. maddesi kapsamında 1 kişilik boş kadro ile engelli işçi alımı yapacağını belirtti. Söz konusu olan ilan Türkiye İş Kurumu Çankaya Hizmet Merkezi Şube Müdürlüğü tarafından yayımlanacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar ilanda belirtilen başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar.

ALIM TABLOSU NEDİR?

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylar mutlaka belirtilen başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar. Buna göre adaylardan, Lise mezunu veya dengi okul mezunu olmaları, MEB onaylı Bilgisayar Sertifikasına sahip olmak, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına Girmiş olmak, Sağlık Kurumu raporu olmak, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 27 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlayabilecekler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 10 gün içerisinde yani en geç 06 Temmuz 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Söz konusu ilana başvurular İŞKUR tarafından alınacaktır. Ayrıca ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim