Elektrik Üretim Anonim Şirketi 07 Nisan 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel eksikliğini tamamalamak amaçlı farklı pozisyonlarda toplamda 300 kişilik boş kadro ile kamu personeli alacak. Alımlar Türkiye İş Kurumu tarafından yapılacak. Alınacak adaylar, Kahramanmaraş ilinde bulunan Afşin Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğüne alımı yapılacak. 

ALIM KADROLARI : 

Elektrik Üretim Anonim Şirketi alımını yapacağı toplamda 300 kişilik adayları farklı kadrolarda alacak. Alınacak 300 aday kadroları, 24 Elektrik Teknisyeni, 6 Elektroik Teknisyeni, 189 Makina Tamir Bakım Teknisyeni, 1 Teknik Ressam, 11 Metal Teknolojisi, 3 motorlu Araçlar teknisyeni, 16 şoför, 40 İş Makinaları Operatörü, 10 Diz işçi kadrolarına dağıtılacak. 

BAŞVURU ŞARTLAR: 

Elektrik Üretim Anonim Şirketi adaylaran, en az lise mezunu olmak ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartlarını arayacaktır. Ayrıca bunlar dışında her kando için aranan meslek ve eğitim şartı farklıdır. her kadroya göre adaylardan mezunluk şartıda arananacaktır. 

BAŞVURULAR:

İlana başvuruda bulunacak adaylar başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvurularını ilan yayına girdiği tarihten itibaren en az 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeler, gerekmektedir. Yani başvurular, 07 Nisan 2017 tarihi ile 17 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular, Türkiye İş Kurumu şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapacaklardır. Tüm detayları ve başvuruları İŞKUR sitesi üzerinden takip edebilirsiniz. İlanının tam metni için Buraya Tıklayınız. Tam metinde kadro alım tablosuna ulaşacaksınız.