07 Nisan 2017 tarihli çıkan alım duyurusuna göre Elektrik Üretim Anonim Şirketi kendis bünyesine istihdam etmek üzere işçi alım ilanı yayımladı. Alınan adaylar Elektrik Üretim Anonim Şirketinde Daimi olarak iş yapacaktır. Bir çok kadroda alım yapan Elektrik Üretim Anonim Şirketi ilanında 24 kişilik boş kadro ile Elektrik Teknisyeni de alacağını belirtti. Adaylar en az lise mezunu ve Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlana başvuru yapacak olan adaylar İŞKUR üzerinden başvuru yapacaktır.

Adaylardan Hangi Şartlar aranacak ?

Elektrik Üretim Anonim Şirketi alımını yapacağı Elektrik Teknisyeni kadrosu için adaylardan, Endüstri Meslek Lisesi veya Teknik liselerin "Elektrik, ElektrikElektronik, Elektrik Tesisatçılığı, ElektrikElektronik Teknolojisi bölümünün Yüksek Gerilim Sistemleri, Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü ile Endüstriyel Bakım Onarım" bölümü mezunu olması, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olması şartları aranacaktır. Bu şartlara uygun olan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler.

Alım Yapılacak Kadro : Elektrik Teknisyeni
Alınacak Personel Sayısı : 24
Alım Yapılacak Yer : Kahramanmaraş ilinde bulunan Afşin Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü
Alım Yapacak Kurum :  EÜAŞ ( Elektrik Üretim Anonim Şirketi )

Başvurular Nereye ve Zaman Yapılacak ?

Elektrik Üretim Anonim Şirketi Elektrik Teknisyeni alımı ilanına başvuru yapacak adaylar ilanın duyurusu yapıldıktan sonra 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir. Yani 07 Nisan 2017 tarihinde başlamış olup en geç 17 Nisan 2017 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Başvurular, Türkiye İş Kurumu şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden yapılacaktır. İlanın detaylarını, başvuru siresini ve ilanın takibini Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesinden takip edebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim