Ülkemizin en büyük ve en çok tanınan kuruluşları arasında yer almakta olan ETİ Şirketler Grubu yayımlamış olduğu açık pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Alım ilanları ve açık pozisyonlar hakkında resmi internet sitesi aracılığı ile duyuru yapmakta olan ETİ Şirketler Grubu yine interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de açık pozisyonlarını kamuoyuna duyurmaktadır.

ETİ Şirketler Grubu, interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile ilan etmiş olduğu 20'den fazla açık pozisyon için personel alımı gerçekleştirecektir. Peki ETİ Şirketler Grubu hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

Açık Pozisyon Sayısı: 20'den Fazla

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


ETİ Şirketler Grubu interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 20'den fazla açık pozisyon için personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için ETİ Şirketler Grubu personel alımı gerçekleştirecek.

Güvenlik Görevlisi
Satınalma Mühendisi
Doğu Akdeniz Bölge Muhasebe Memuru
Kalite Güvence Teknisyeni
Bilgi Güvenliği Uzmanı
Analitik Kimyager
Modern Kanal Satış Temsilcisi
Mekanik Bakım Teknisyeni
İç Denetçi
Planlama Mühendisi
Ürün Geliştirme Mühendisi

Yukarıda bulunan pozisyonlar başta olmak üzere 20'de fazla kadro için personel alınacak.

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

ETİ Şirketler Grubunun alım yapacağı 20'den fazla pozisyona müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi ve nitelikler hakkında bilgi sahibi olarak gerekli müracaatlarını yine o site üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/kFB2OH
Editör: TE Bilisim