Eti firması 1961 senesinde kurulmuş olan ve ülkemizde de adından sıkça bahsedilen gıda firmaları arasında yer almaktadır. Çeşitli Türk mühendislerin çalışması ile beraber de ETİ firması kendini her geçen gün geliştirmeye ve piyasada çok daha büyük pay sahibi olmaya devam ediyor. Firma yetkililerinin yapmış oldukları açıklamalara göre, firmanın önümüzdeki birkaç yıl içinde çok daha büyük bir platform haline gelmesi bekleniyor. Peki bu durumu kendi adınıza hiç fırsata çevirmeyi düşündünüz mü? Tecrübeli çalışanları ve lezzetli yiyecekleri sayesinde herkes tarafından bilinmekte olan markalar arasında yerini uzun zamandan beri korumayı başarmaktadır. ETİ firması içinde çalışmak ise birçok kişinin prestij sahibi olması için oldukça önemlidir.

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alımı Yapılacak?

İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde ETİ firmasının birçok alt birimi bulunmaktadır. Bu alt birimler için ise;
  • Eğitim Yetkilisi
  • Ürün Müdürü
  • Ağ Mühendisi
  • Proje Mühendisi
  • Kalite Güvence Teknisyeni
  • Satış Müdürü
gibi itibarı oldukça yüksek olan alanlarda personel alımı yapılacaktır. Eğer siz de köklü firmalarda çalışarak zaman içinde kariyerinizi yükseltmek istiyorsanız iş başvurularını kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Bahsetmiş olduğumuz iş alanlarına benzer olarak 50’ye yakın prestijli alanda iş alımı yapılacaktır. Büyük şehirlerde bulunmakta olan, köklü firmalarda çalışmak hem yüksek maaş kazanmanız için size yardımcı olacak hem de halk arasındaki prestijinizi büyük oranda arttıracaktır. İlana başvuruda bulunacak adaylar her pozisyonu aşağıdaki ilandan takip edebilir ve istenilen pozisyona başvuruda bulunabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/eti-sirketler-grubu-is-ilanlari-c2539-p16905/
Editör: TE Bilisim