Türkiyenin en büyük gıda devlerinden birisi olan Eti 2016 yılında da yeni personel alımı için kolları sıvamış durumda. Her sene olduğu gibi bu yılda da bünyesine katacağı yeri ve çalışkan gençlerle yoluna hız katmayı hedefliyor. 

Eti personel eleman alımı 2016 yılında bakım mühendisi, süreç mühendisi, tesisat teknisyeni, kumlama teknisyeni gibi pozisyonlarda çalışacak yeni alımlar yapacağını duyurdu. Özellikle merkezi Eskişehir olduğu için öncelikli olarak bu il için verilen ilan olsa da genel itibari ile tüm başvuruları değerlendireceklerdir. 

Eti personel eleman alımı 2016'da yapılan ilan doğrultusunda başvurulardan alınacak personellerde çok derece titiz davranılması kaçınılmazdır. Çünkü bir gıda devi olmak kolay değil. Yüzlerce rakip arasında en iyisi olmak ve bu yolda geleceğe lider olmak önemli. Tabi bu yolda da çalışanlarının kaliteli olması ve bu hedef ile ilerleyebilmek son derece önemli. 

Eti personel eleman alımı 2016'da öncekilerde olduğu gibi tutkulu, işini ciddiye alan açık fikirli ve girişimci gençlerin yolunu açmaya devam ediyor. Bunun yanında işinde başarılı olmasının yanına enerji dolu, işini severek yapabilen, kendisi ile beraber çevresindekilerle de iyi anlaşıp onlarla motive olabilen, sürekli kendini geliştirmeyi hedef bilmiş yenilikçi gençleri de bünyesinde çalıştırabilmek ve onlar açısından da ileriye dönük bir kariyer fırsatının kapısını aralamış bulunuyor. 
Şirketler kendi bünyesinde planladığı hedefler doğrultusunda en kaliteli personel alımı için başvuruları değerlendireceklerdir. Özellikle ETİ'de şirketi yaratıcı düşünce ve çalışmaları ile ileriye taşıyacak kişilere öncelik verecek, iş gücünü ve çalışmayı bir prensip haline getiren güçlü insanlarla birlikte olmayı hedef bilip, Türkiye'nin en büyük gıda devlerinden biri olan ETİ'nin ileriye dönük iyi bir geleceğe taşıyacak alt yapısıyla sizlere de ileride güzel bir kariyer fırsatı sunmaktan da çekinmeyecektir. 

Tüm bu saydıklarımız farklı çalışma koşulları ile hem iş sahibi olmayı aynı zamanda da kendinizi geliştirirken bir yan dan da kendinizi yeni fikirlerle, farklı düşünceler ile yenileyeceğiniz kurumsal ve büyük bir şirkette çalışmak istiyorsanız ETİ tam da size göre bir yer. 
Eti Personel Alım ilanına başvuruda bulunmak için alt kısımda verilen bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/eti-sirketler-grubu-is-ilanlari-c2539-p16905/
Editör: TE Bilisim