Yayımlanmış olan ilana göre Eti Maden İşletmeleri personel alımı gerçekleştiriyor. Buna göre yayımlanmış olan ilana göre Eti Maden İşletmeleri bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için Devlet personel Başkanlığı resmi internet süresi üzerinde ilan yayımladı ve yayımlanan ilana göre, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne 1 Daimi İşçi alımı yapılacak.

Buna göre Eti maden İşletmeleri ilgili ilan Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet merkezine 15 Ekim 2018 tarihinde İş gücü talebinde bulunmulmuş olup isöz konusu ilan 23 Ekim 2018 tarihinde İŞKUR üzerinde yayımlanacaktır. 

Alım ilanına göre ise, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Elektronik Branşında 1 kişilik boş kadro ile Proses işçisi alımı yapacak. Adayların bu yönde Lise mezunu veya Dengi okul mezunu olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

ilgili ilan 23 Ekim 2018 tarihinde İŞKUR üzerinden yayımlanancak olup adaylar başvurularını 10 gün içerisinde yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular en geö 01 kasım 2018 tarihine kadar İŞKUR resmi internet sayfası olan www.iskur.gov.tr adresi üzerinden veya Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet merkezinden yapılacaktır. İlgili ilana başvuru hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim