Resmi kurum tarafından yapılmış olan duyuruya göre Eti Maden İşletmeleri ilan yayımladı. Buna göre Eti Maden İşletmeleri bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere Emer Nor İşletme Müdürlüğüne eski hükümlü veya terörle mücadelede yaralanan sürekli işçi alımı yapacak.

Eti Maden İşletmeleri Kütahya Emet'te bulunn eksikliği için lise mezunu veya dengi okul mezunu olan 1 kişilik boş kadro ile Proses işçisi alacak. Buna alımlar sadece Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan 1 sürekli işçi alımı yapacak. İlgili ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Kütahya Emet Bor İşletme Müdürlüğüne alım yapılacak.

Buna göre ilgili ilan yayımlanmak için Türkiye İş Kurumuna gönderilmiş olup ilgili ilan İŞKUR üzerinde 30 Kasım 2018 tarihinde yayımlanacak. Adayların ilgili ilanı 30 kası 2018 tarihinden sonra www.iskur,gov.tr adresinden yayımlanacak ilanı takip etmeleri gereklidir. 

Adaylardan başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmaları gerekmektedir. Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlayacak olup en geç 10 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını 04 Aralık 2018 tarihne kadar yapmaları gereklidir. Başvurularınızı www.iskur.gov.tr adresi üzerinden veya e Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Tavşanlı Hizmet Merkezinden gerçekleştirebilirsiniz. Devlet Personel başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana ulaşmak için Buraya Tıklayarak detayları öğrenebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim