Eti Maden İşletmeleri Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yapmış olduğu duyurusunda işçi personel alımı yapacağını belirtti. Eti Maden İşletmeleri Kırka Bor İşletme Müdürlüğündeki 1 kişilik engelli boş kadrosu ile daimi Engelli işçi alımı yapacakç Alımlar Açıktan yapılacak olup, başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacaktır. 

Eti Maden İşletmeleri alımını, Eskişehir Seyitgazi ilçesinde bulunan Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne yapacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar en az lise veya dengi okul mezunu olmak zorundadır. Ayrıca yapılan bildirie göre adaylar, Türkiye İş Kurumu tarafından yapılacak olan ilanı takip etmeleri gereklidir. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 26.05.2017 tarih ve 12216 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 01.06.2017 tarihi itibarıyla yayımlanması istenilmiştir.

Söz konusu olan 1 kişilik boş engelli kadrosu ile alım yapacak olan Eti Maden İşletmeleri aradığı şartlara www.iskur.gov.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz. Başvuru yapacak adaylar en geç, 10 haziran 2017 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim