Devlet Personel Başkanlığı tarafından 28 Ağustos 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Eti Maden İşletmeleri bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için farklı bölgelerde bulunan Müdürlüklerine işçi personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilan için başvurular İŞKUR üzerinden alınacaktır.

İLANIN DETAYLARI:

Eti Maden İşletmeleri Gene Müdürlüğü 2 kişilik Eski hükümlü pozisyonu ile, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne 1 ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne 1 eski hükümlü işçi alımı yapacak. Alımlar çıktan daimi işçi olarak yapılacaktır.

Kırka Bor İşletme Müdürlüğü Eskişehir Seyitgazi ilçesinde bulunmakta ve Emet Kırka Bor İşletme Müdürğü ise Kütahya Emet ilçesinde yer almaktadır. Buna göre Eti Maden İşletmeleri 2 Eski hükümlü işçi statüsünde, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak alınacaktır.

Bu Yönde Eti Maden İşletmeleri söz konusu ilanı 28 Ağustos 2018 tarihinde Türkiye İşKurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ hizmet merkezinde ilan edilmiştir. Söz konusu ilana başvurular en geç 04 Eylül 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Yada adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası olan www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır.  Adayların başvuru yapabilmeleri için Lise ve dengi okul mezunu olmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim