Eti Maden İşletmeleri Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında yayımlamış olduğu ilana göre bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak için alım yapacağını belirtti. Yayımlanan ilan için başvuru süreci henüz başlamadı ancak başvurular önümüzdeki günlerde başlayacak. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilgili haber hakkında detayları aktaracak ve başvuru yapmanızı kolaylaştıracağız.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Eti Maden İşletmeleri üç farklı bölgedeki birimlerinde olmak üzere toplamda 66 işçi alımı yapacak. Alımlar Bandırma Bor Asit Fabrikası İşletme Müdürlüğü, Emet Bor İşletme Müdürlüğü ve Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne yapılacaktır. En az lise ve dengi okul mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek olup adayların farklı bölümlerden mezun olmak şartı aranmak sureti ile toplamda 66 Proses İşçisi alınacaktır.

Bu Bağlamda Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü 24 Proses İşçisi, Eet Bor İşletme Müdürlüğü 12 Proses İşçisi ve Kırka Bor İşletme Müdürlüğü 30 Proses işçisi alımı gerçekleştirecek.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü alımını yapacağı 66 Proses işçisi adayından, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, Alım yapılacak bölgelerde ikamet ediyor olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLIYOR!

Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularına 27 Ağustos 2019 tarihi itibari ile başlayabilecekler. Söz konusu ilan 22 Ağustos 2019 tarihi itibari ile İŞKUR'a teslim edilmiş olup adaylar için başvuru sürecinin 28 Ağustos 2019 tarihinde başlanması istenmiştir. Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinde başlayacak olup en geç 02 Eylül 2019 tarihinde sona erecektir. Adaylar ilgili ilana başvuru yapabilmeleri için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirerek İlan İŞKUR üzerinde yayımlanmasının ardından hemen bildirim alarak söz konusu ilana başvuru yapabileceklerdir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim