Eti Maden İşletmeleri proses işçi kadrosunda 198 personel alımı yapacak.

Devlet Personel Başkanlığından açıklanan ilana göre Eti Maden İşletmelerine bağlı 5 ildeki fabrikalarda görevlendirilmek üzere alımlar yapılacak ve bu alımlara İŞKUR üzerinden başvuru yapılabilecek.

5 ilde gerçekleşecek sürekli işçi istihdamında hangi fabrikaya ne kadar alım yapılacağı ve eğitim şartları açıklandı. Kırka Bor İşletme Müdürlüğü, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü, Kestelek Açık İşletme ve Konsantratör Birimi İle Emet Bor İşletme Müdürlüğü, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü birimlerinde toplamda 198 kişinin dağılımı ise şu şekilde olacak. Seyitgazi 48, Bandırma 60, Bigadiç 26, Emet 60, Mustafakemalpaşa için ise 4 personel alınacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Proses işçi unvanındaki alımlarda lise ve dengi okullardan mezun olan, Meslek Yüksek Okulların ilgili bölümlerinden mezun olanlar başvuru yapabilecek. Adaylar ilana İŞKUR üzerinden açıklanmasının ardından Türkiye İş Kurumu aracılığı ile başvuru yapabilecek. 28 Aralık tarihinden itibaren başvurular alınmaya başlanacak.

İlan detaylarına erişmek için tıklayın.

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim