Devlet Personel Başkanlığının geçen hafta yaptığı duyurular arasında yer alan, Eti Maden İşletmeleri Kamu Personeli Alım İlanı ile, Eti Maden İşletmeleri bünyesine farklı pozisyon ve niteliklerde kamu personeli alımı yapacağını belirtti. Duyuruya göre, alımlar Türkiye İş kurumu kontrolünde yapılacak. 

Eti Maden İşletmeleri bünyesine farklı bölgelerde bulunan müdürlüklerine alım gerçekleştiriyor. Eti Maden İşletmeleri, Balıkesir'de 78, Eskişehir'de 60 ve Kütahya'da 14 işçi alımı gerçekleştiriyor. Adaylr başvuru yapabilmeleri için En az lise ve Dengi okul mezunu olmak zorundadırlar.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Eti Maden İşletmeleri yukarıda da belirttiğimiz üzere farklı illerden alım yapıyor. Buna göre Eti Maden İşletmeleri,

Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) Lise ve Dengi Okullardan, 8 Kimya, 8 Elektrik, 2 Elektronik, 6 Endüstriyel Otomasyon, 16 Torna, 18 Metal, ve 20 Makine bölümlerine toplamda 78 İşçi alacak.

Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) Lise ve Dengi Okullardan mezun, Metal Teknolojisine 5, Makine Teknolojisine 5, Tesisat Teknolojisi 4, Motorlu Araçlar Teknolojisi 10, Elektrik 7, Elektronik 2, Endüstriyel Otomasyon 5, İş Makineleri 7, kimya 4, Bilişim Teknolojisi 5 ve Proses işçi olarak 6 kişi olmak üzere toplamda 60 personel alacak.

Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümü 2 ve Lise ve Dengi Okul Kimya Bölümü 12 olmak üzere toplamda 14 personel alınacak. 

Olmak üzere Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü farklı bölgelerde toplamda 152 kamu perosneli alıyor.

BAŞVURULAR:

Eti Maden İşletmeleri  21 Eylül 2017 tarihinde Türkiye İş Kurumu'na adı geçen ilan hakkında talepte bulunmuş ve ilan Türkiye İş Kuru Tarafından 28 Eylül 2017 tarihinde yayımlanacaktır. Söz konusu ilan yayımlandığında adaylar başvurularını en geç 07 Ekim 2017 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya www.iskur.gov.tr adresinden başvurularını yapmaları gerekmektedir.

DİĞER ALIM HABERLERİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim