Eti gıda firması bünyesinde görevlendirmek üzere güvenlik görevlisi alımı yapacağını açıkladı. Eti gıda şirketinde güvenlik görevlisi olarak görev almak isteyen adaylar haberimizden gerekli ilan bilgilerini alabilirler.

ETİ GÜVENLİK ALIMI ŞARTLARI NEDİR?

Güvenlik görevlisi alanında en az 2 sene deneyimli, özel güvenlik yasasına hakim olan, Eskişehir ilinde görev yapacak, ofis programlarını kullanabilen, silahlı güvenlik kartına sahip olmak, iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına uygun, askerlik ile ilgisinin olmaması aranan şartlar arasında yer almaktadır.

Adaylardan istenen iş tanımı ise iş yeri park yerini ve araç trafiğini kontrol altına almak ve düzenlemesini sağlamak, hammadde, yarı mamul, personel, ziyaretçi ve araç giriş çıkışları sırasında kontrol etmek ve güvenliğini sağlamak gibi şartlar aranmaktadır.

ETİ GÜVENLİK ALIMI İLANINA NASIL İŞ BAŞVURUSU YAPILIR?

Eti güvenlik görevlisi alımı ilanı için adayların https://www.kariyer.net/is-ilani/eti-sirketler-grubu-guvenlik-gorevlisi-eskisehir-2221915 adresine giderek incelemeleri yapması ve üye girişi, üye kaydı oluşturarak güvenlik alımı ilanına başvuruda bulunabilirler.