Eti gıda firması resmi kariyer adresi üzerinden verdiği ilanlar ile personel alımı yapacak. Gıda sektöründe hizmet sunan şirketin bünyesine katılmak isteyenler haberimiz üzerinden alınacak kadroları ve diğer personel alımı bilgilerine ulaşarak iş başvuru aşamasına kariyer adresi üzerinden geçebilirler.

ETİ ŞİRKETİNİN ALIM YAPTIĞI KADROLAR NELER?

Eti şirketinin personel alımı yapacağı kadrolar ise şöyledir; ambalaj satınalma yetkilisi, mekanik tesisat bakım teknisyeni, kıdemli yazılım uzmanı, elektrik elektronik bakım teknisyeni, güvenlik görevlisi ve montaj proje mühendisi gibi kadrolar için personel alımı yapacağını duyurmuştur.

Eti gıda firması farklı iş kadrolarına personel alımı yapacağı için başvuru şartları da değişiklik göstermektedir. Fakat güvenlik görevlisi alımı ilanı için başvuru şartlarını incelersek;  Eskişehir ili için alım yapılacak olup, güvenlik konusunda en az 2 sene deneyimli olması, silahlı kimlik kartına sahip, ekip çalışmasına uygun, askerlik ile ilgisinin olmaması, Eskişehir ilinde ikamet eden ya da edecek olan, ofis programlarını kullanabilen adaylar aranmaktadır. Eti güvenlik görevlisi için alınacak personel sayısını belirtmemiştir. Peki Eti personel ilanlarına nasıl başvuru yapılır?

ETİ GIDA ŞİRKETİNE NASIL İŞ BAŞVURUSU YAPILIR?

Eti gıda şirketine iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar https://www.kariyer.net/firma-profil/eti-sirketler-grubu-2539-16905 adresine giderek Eti güncel iş ilanlarını inceleyebilir ve açık kadrolara iş başvurusunda bulunabilirler. Başvuru için adaylar ilgili kariyer adresine üye girişi yapmalı veya üyelik işlemi yoksa kayıt olarak işlemlerini gerçekleştirebilirler.