Et ve Süt Kurumu personel alımı yapıyor. Et ve Süt Kurumu bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı statü ve kadrolarda işçi personel alımı gerçekleştiriyor. Adaylar başvuru işlemlerini Türkiye İş Kurumundan yapaklar. Buna göre başvurular 20 Kasım 2017 tarihinde başlamıştı ve artık sona ermektedir. Ayrıca başvuru yapacak adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları şarttır. 

Buna göre adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartından başka, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak şartı aranacaktır.

Et ve Süt Kurumu bünyesine düz ve Engelli olarak alım yapacaktır. Engelli kadrosu için Bulaşıcı hastalığı olmadığını ve sağlık durumunu sağlık kurulu raporu ile belgelemek, 2016 yılında yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak şartları aranacak.

Düz işçi olarak ise, 1 kişi Sıhhi Tesisatçı, 1 kişi Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni, 1 kişi Makine Bakımcı ve 4 kişilik kadro ile Kasap olmak üzere toplamda 8 kişi alınacak. Adayların en az lise mezunu olmaları ve KPSS den en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Buna göre Et ve Süt kurumu bünyesie 1 Engelli ve 7 Düz işçi olmak üzere toplamda 8 kişi alacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Başvuru yapacak adaylar başvurularını en geç 29 Kasım 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacaktır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim