Et ve Süt Kurumu bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadro ve niteliklerde memur personel alımı yapacak. Yayımlanan ilanlara göre kamu kurum ve kamu kuruluşları 25 kişilik kadro ile alım yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde İŞKUR ile ve KPSS 2020/1 ile yapılacak memur personel alımları hakkında detayları aktaracağız.

İŞKUR İLE PERSONEL ALIMI DETAYLARI:

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilana göre Et ve Süt Kurumu Daşmş/Denem süreli olarak 1 kişilik kadro ile Soğutma Sistemi Operatörü alımı yapacak. Alımlar Ön Lisans seviyesinde yapılacak. 18 yaşını tamamlamış olan adayların başvuru yapabileceği ilan için adaylardan KPSS'den P93 puan türünden puan almış olmak şartı aranmaktadır.

Başvuru Şartları:

  • Esnek çalışma saatlerine uygun olmak (Vardiya), ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgelemek.
  • Bulaşıcı hastalığı olmadığını ve sağlık durumunu sağlık kurulu raporu ile belgelemek. (işe alıncaklardan daha sonra istenecektir.) 
  • Askerliğini filen yapmış,muaf ve tecilli olması 
  • İŞKUR tarfından kuruma bildirilen adaylar istenilen evrakları Sivas Et Kombinası Müdürlüğüne ileteceklerdir.(istenilen belgeler ayrıca Et ve Süt Kurumunun Web sitesinde yayımlanacak)
  • Deneme süresi sonunda belirsiz süreli iş akti  ile istihdam edilecektir.
  • Sağlık kurulu raporu sınava alınacaklardan istenecektir.

Adaylar başvurularını İŞKUR resmi inetrnet adresi üzerinden İş İlan No (00005607115) ile gerçekleştireceklerdir.

KPSS 2020/1 İLE MEMUR ALIMI DETAYLARI:

ÖSYM aracılığı ile yayımlanan tercih kılavuzuna göre Et ve Süt Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 24 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacak. Alımlar Ankara, Bingöl, Denizli, Erzincan, İstanbul, Erzurum, Sakarya, Sivas, Van ve Yozgat illerinde yapılacak.

Bu kapsamda Et ve Süt Kurumu KPSS tercihleri ile, Mühendis, Memur, Veteriner kadrolarında alım yapacak. 

Adaylar Et ve Süt Kurumuna terchlerini en geç 04 Ağustos 2002 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Tercihler sadece ÖSYM intenet adresinden 20 TL karşılığında yapılacak.