Et ve Süt Kurumu  tarafından açılan açık iş pozisyonlarına göre kurum farklı statülerde işçi personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Et ve Süt Kurumu  bünyesindeki çalışan personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı bölgelerde alım yapacak. Bu yönde adaylardan bazı nitelikler aranmakta olup bunitelikleri taşıyan adaylar başvuru yapabilecektir. Söz konusu ilan ile detaylı bilgiyi ilanın detaylarından öğrenebilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI:

Et ve Süt Kurumu  bünyesine Kasap ve Büro İşçisi kadrolarında alım yapacaktır. Kasap pozisyonu için Eski Hükümlü statüsünde, Büro İşçisi için Engelli personel alımı yapılacaktır. Büro işçisi pozisyonu için adaylarda Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacaktır. 

Kasap kadrosuna alımlar, 2 kişilik boş kadro ile Ankara Sincan ilinde gerçekleşecektir. Engelli Büro İşçisi için ise, 1 Kişi Sivas'ta, 1 Kişi Diyarbakır'da ve 1 Kişi Ankarada alınacak olup buna göre Et ve Süt Kurumu  Engelli ve Eski hükümlü olarak toplamda 5 kişi alacak.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Et ve Süt Kurumu  alım yapacağı kadrolar için adaylardan Kasap kadrosu için, Bulaşıcı hastalığı olmamak, MEB ESK ve İşkur tarafından düzenlenen Et işçiliği ve Kasaplık Eğitiminden sertifika sahibi olmak veya Kasap Ustalık veya Kalfalık belgesine sahip olmak, Tehlikeli işlerde çalışmasına mani olacak durumu olmamak ve Et Endüstiri öğrenimi görmüş olmak nitelikleri aranacaktır.

Engelli Borü işçisi için ise, Bukaşıcı hastalığı bulunmamak ve bunu sağlık raporu ile belgelemek ve 2016 yıllında yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavından Önlisans seviyesinde puan almış olmak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak adyalar yukarıdaki nitelikleri taşımaları durumunda başvuru yapabilecektir. Başvurular, en geç 10 gün içerisinde yapılması gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını en geç 08 Şubat 2018 tarihine kadar İl Şube müdülüklerine veya www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak detaylı bilgi alabilirler.

Editör: TE Bilisim