Faaliyetlerini sürdüren kamu kurumları ve kuvvet komutanlıkları açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmektedir. Personel alımları genel olarak İŞKUR ve Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulmaktadır.

Eskişehir 1. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı tarafından hazırlanan kamu personeli alımı ilanı İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyuruldu. Buna göre Eskişehir 1. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 26 daimi kamu personeli alımı yapacak. Peki detaylar nedir? Kimler başvuru yapabilir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Komutanlık: Eskişehir 1. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 26
Alınacak Pozisyon: Uçak Bakım Teknisyeni (Gövde Motor)
Son Başvuru: 17 Mayıs 2017
Mezuniyet: Lise

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR


Eskişehir 1. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı tarafından yayımlanan ilan ile 26 daimi uçak bakım teknisyeni (gövde motor) personeli alımı yapacak. Peki kimler başvuru yapabilir.
Lise ve Dengi Okul Uçak Bakım Teknisyenliği ve Gövde Motor Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Lise ve Dengi Okul Uçak Bakım Teknisyenliği ve Havayolu Tekn. (Gövde Motor) Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Lise ve Dengi Okul Uçak Gövde Motor Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Başvuru yapacak olan adayların yukarıda belirtilmiş olan bölümlerden mezun olması gerekmektedir.  Aranacak şarltar ise 1-SGK tarafından yetkilendirilmiş olan sağlık kuruluşlarından uçak bakım, imalat faaliyetinde UÇAK BAKIM TEKNİSYENİ mesleğinde çalıştırılmasında sakınca bulunmadığına ilişkin sağlık raporu getirmesi. 2-Başvuru tarihi itibarıyla geçmişe yönelik 5 yıl içinde, YDS,KPDS, ÜDS İngilizce yabancı dil sınavlarından birine katılarak en az 40 (kırk) puan almak . ÖSYM tarafından onaylanmış yabancı dil sınavları ve puanları ile eşdeğerlikleri olan sınavlara(ÖSYM tarafından 2016 yılında eşdeğerliği kabul edilerek yayınlanan )CPE,CAE,TOEFL IBT,PTE Akademik sınavlarına katılıp , 40 puana eşit sayılan notu alanların da sınav başvuruları kabul edilecektir olarak duyuruldu.

BAŞVURULAR

Başvurular 17 Mayıs 2017 tarihine kadar İŞKUR üzerinden yapılmakta olup yine adaylar aşağıda ki link aracılığı ile de başvurularını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/YphYk6
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ