Erzurum Valiliği büyesine bekçi alımı yapacağını belirtti. Erzurum Valiliği bünyesindeki bekçi ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı ilçelerine toplamda 150 kişilik kadro ile Çarşı ve Mahalle Bekçisi alacak. Erzurum Valiliği, Aziziye Kaymakamlığına 20 Bekçi, Palandöken Kaymakamlığına 60 Bekçi ve Yakutiye Kaymakamlığına 70 Bekçi olmak üzere toplamda 3 kaymakamlığına 150 çarşı ve mahalle bekçisi alacak.

Adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, Erkek olmak, 30 yaşından büyük olmamak, Askerlik görevini yapmış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Başvuru yapacağı il ve ilçede en az bir yıldır ikamet ediyor olmak, En az 167 cm boyunda olmak, Herhangi bir hastalığa bağımlı olmaksızın Beden kitle indeksi 18 ile 27 arasında olmak ve Kamu haklarından mahrum bulunmamak şartları aranmaktadır.

Adaylar yukarıdaki nitelikleri taşımaları durumunda başvurularını, 08 Kasım 2017 tarihi ile 22 Kasım 2017 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular, Erzurum Valiliği ilçe emniyet müdürlüğüne 08:30 ile 17:00 saatleri arasında hafta içi şahsen yapılması gerekmektedir. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak ilana ulaşabilirler.