Erzurum Çad SYDV memur personel alımı yapılacak. 

Yeni açıklanan ilanına göre belirsiz süreli büro personeli kadrosunda istihdam yapılacak. Adaylar Erzurum Çad ilçesinde SYDV'de görevlendirilecekler. Son başvuru tarihi ile başvuru şartları belli oldu. Buna göre diğer detaylar şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI;

Eğitim düzeyinde Lisans Fakültelerin bilgisayar bölümleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerindeki bölümlerde mezun olan adaylar başvuru yapabilecek. Bilgisayar bölümü mezunu olmayan adaylar için bilgisayar sertifikasına sahip olmak gerekiyor. İkamet şartlarında ise Erzurum merkezinde ve ilçelerinde Çat, Aziziye, Palandöken, Yakutiye sınırları içerisinde en az 6 ay içerisinde ikamet etmiş olmak gerekmektedir. Görevini sürdürmeye engel herhangi bir akıl ya da vücut sağlığı engelinin bulunmaması gerekmektedir. Ayrıca sosyal iletişim becerisine sahip olmak başvuru şartlarında yer alarak tüm bu başvuru şartlarına sahip adaylar son başvuru tarihinden önce başvuru yapması istenilmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ;

Büro görevlisi kadrosundaki personel alım başvuruları için son başvuru tarihi 24 Ocak tarihi olarak açıklandı.  Yayımlanacak diğer personel alımı ilanlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek anında haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

Editör: TE Bilisim