Erzincan İl Özel İdaresi tarafından yapılmış olan duyuruya göre, bünyesindeki personel eksikliği için farklı pozisyonlarda alım yapıyor. Adaylar başvurularına Mayıs ayının son gününde başlamıştır. Adaylar için başvurular sona ermektedir. En geç 13 Haziran 2017 tarihinde başvurular sona eriyor. Adaylar başvurularını, Şahsen veya posta yolu ile yapacaklardır. Son başvuru günü mesai saati bitime kadar yapılmayan başvurular veya başvuru tarihi dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Erzincan İl Özel İdaresi toplamda 16 kişilik kadro ile personel alacak olup, alım kadroları,  6 İnşaat Mühendisi, 3 maden Mühendisi, 1 Elektrik Elektronik Mühendisi, 1 Harita Mühendisi, 1 Çevre Mühendisi, 1 Ziraat Mühendisi, 1 Şehir Plancısı ve 1 Mimar olacak. Adaylar bu kadroların sadece bir tanesine başvuru yapma hakları vardır.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Erzincan İl Özel İdaresi alım yapacak olduğu kadrolar için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, üniversitelerin ilgili kadroya göre bölümlerinden mezun olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, görevini yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık problemi olmamak, İlimizde, şantiye ve her türlü arazi şartlarında çalışmayı ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 5. maddesinde "İl Özel İdaresinin görev alanı İl sınırını kapsar" hükmüne istinaden İlimize bağlı 8 ilçenin herhangi birinde İl Özel İdaresince gerek görülmesi halinde çalışmayı kabul ve taahhüt etmek, son müracat tarih itibari ile Erzincan il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır. 

İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.