Balıkesir Erdek Belediyesine KPSS şartı olmadan 1 kişilik sözleşmeli memur alımı yapılacak.

Devlet Personel Başkanlığından açıklanan ilana göre 5393 sayılı kanunda 49.  maddesindeki hükümlere göre boş bulunan teknik hizmetler sınıfındaki 1 kişilik mühendis alımı için başvurular alınacak.

Adayların 4 yıllık Jeoloji Mühendisliği Lisans mezunu olması istenildi. Başvurular 26 Ekim tarihinde alınmaya başladı ve 5 Kasım tarihine kadar başvurular devam edecek. Adayların hangi başvuru şartlarına sahip olması gerektiği de belli oldu.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Başvuru yapacak olan adayların 657 48. maddedeki şartlara sahip olması, 4 yıllık Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun, başka bir kurum ile sözleşmesi bulunmamak, görevini yapmaya engel bir sağlık engeli bulunmamak, taksirli suçlar hariç olmak üzere 6 aydan fazla hapis cezası olmamış olmak devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanmak, yüz kızartıcı veya şeref haysiyete kırıcı suçlar veya istimal ve resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırmak devlet sırlarını açığa vermek suçlarından dolayı hüküm bulunmaması istenilmektedir. İkamet şartında ise Türkiye sınırları içerisinde ikamet etmek istenilmektedir.

Başvurular şahsen yapılacak ve 5 Kasım tarihine kadar başvuru yapılabilecek. 6 Kasım tarihinde sözlü sınav uygulanacak. Başvuru esnasında başvuru formu, sağlık raporu, 3 adet vesikalık fotoğraf, askerlik durum belgesi, adli sicil belgesi, öğrenim durum belgesi aslı veya fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi istenilmektedir.

Başvuru Klavuzu

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim