Enerji SA personel alımı yapıyor. Enerji SA bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı niteliklerde ve pozisyonlarda personel alacak. Sizde Enerji SA bünyesine katılmak için haberimizin devamında verilen bilgileri inceleyebilirsiniz.

Enerji SA 1996 yılında Sabancı Şirketler Grubu tarafından kurulan bir otoprodüktör şirkettir. Enerji ihtiyacını tedarik etmek amacıyla faaliyet vermektedir. Faaliyet gösteren firma, elektrik dağıtımı, elektrik satışı ve elektrik üretimi alanlarında çalışmaktadır. Bu bakımdan eleman alımları da elektrik izinleri teknikeri, elektrik elektronik operatörlüğü, elektrik mühendisi ve proje teknikeri gibi pozisyonlarda yapılmaktadır. 

Enerji SA personel alımında başvuran kişilerden yapılan işler doğrultusunda şirketin değerlerini göz önünde tutacak, yaptığı işin gereklerini en iyi şekilde karşılayacak, şirketi geleceğe taşıyabilecek potansiyele sahip olan ve bu potansiyelleri ile performanslarını üst düzeyde tutacak şekilde yetenekli kişileri arıyor. Bu potansiyele sahip kişiler arasından da personel alımını gerçekleştiriyor. 

Enerji SA personel alımı sırasında bünyesindeki tecrübeli insan kaynakları aracılıyla başvuranları görüşmeye davet eder. Kişinin gerekli potansiyeli ölçülür ve gerekli pozisyonlardaki göreve uygunluğu tespit edilir. Bu süreçte çeşitli sorularla test niteliğinde görüşme yapılır. Süreç sonunda uygun görülen kişiler gerekli yerlere getirilerek işe başlatılır. 

Enerji SA personel alımı için gerek duyduğu pozisyonlar hakkında bilgi yayımlamıştır. Bu bilgiler dahilinde verdiği ilanlarda, kalite kontrol teknisyeni, operatör, ofis asistanı, satın alma uzmanı, uzman mühendis, proje teknikeri ve işletme mühendisi alacağını duyurmuştur. Bu pozisyonlarda çalışmaya uygun adaylar gerekli ilan sayfalarından gerekli iş ilanına ulaşıp başvurularını gerçekleştirebilirler. 

Bu yıl 450 kişiyi işe almayı planlayan Enerji SA, işe alımları İstanbul dışındaki şehirlerde planlıyor. Bu şehirler, Kastamonu, Karabük, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Zonguldak, Ankara, Trabzon, Bandırma, Erzurum ve Seyhan- Ceyhan Bölgesi. Bu şehirlerde ikamet ediyorsanız ve iş için uygun potansiyele sahipseniz siz de bu sektör içerisinde vakit kaybetmeden yerinizi alabilirsiniz. Hem çalışma hem de ileriye dönük bir kariyer fırsatı olarak değerlendirebilirsiniz.
Enerji SA Personel alımı ilanına başvuruda bulunmak için alt kısımda verilmiş olan linki kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/enerjisa-enerji-uretim-a-s-is-ilanlari-c9720-p34598/