Son zamanlarda Türkiye'de yaşanan fethullahçı terör örgütü yapılanması ile birlikte birçok kurumda binlerce kişi işten çıkarıldı ve görevlerine son verilerek memurluk hayatları sonlandırılmıştır. Yaşanan bu görevden atılmalar ile birlikte birçok konuş yolunda yaşanan personel açığını tamamlamak adına bazı kurum ve kuruluşlar personel alımı ilanı yayınladı.
her ne kadar KPSS sınavı ile birlikte kendilerine bir Devlet kurumunda yer bulmak isteyen lise mezunu olan adaylar istedikleri puanları alamayınca memur olma hayallerini geride bıraktılar. kendilerine geçim sağlayabilecek bir çok iş arayışı içine giren lise mezunu adaylar için birçok şirketlerde onlarca açık pozisyon için iş ilanları yayınlandı.

Türkiye'nin farklı bölgelerinde en az lise mezunu personel alınacak. Yüzlerce firma içinde açıklanan pozisyonlar ile ilgili merak edilenleri haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

Türkiye'nin dört bir tarafında yaşayan en az lise mezunu olan adaylar için  birçok firmalar tarafından iş imkanı sağlanmaya başlandı. Her gün açıklanan yeni iş imkanlarıyla birlikte en az lise mezunu adaylara istihdam şansı veriliyor. Peki hangi firmalar alımı gerçekleştirecek? lise mezunu personel alımlarında aranan nitelikler nelerdir?

Türkiye'nin önde gelen sektörlerinden olan Gıda, Tekstil, Taşımacılık, şoförlük ve ustalık becerisi olan kişiler için açıklara istedikleri şekilde;
  • Erkek adaylar için askerlik yapmış ve  tecilli olmak
  • Sağlığı iş yapmasına engel olmayan adaylar
  • Her zaman yoğun çalışmaya uygun
  • Kişileri motive edici yapıya sahip
  • Pozisyonlar için gerekli niteliklere ve sertifikalara sahip olmak

Sizlerde bulunduğunuz il ve ilçelerde sizleri Uyan iş imkanlarına kavuşmak için aşağıda vermiş olduğumuz linke tıklayarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/is-ilanlari
http://www.kariyer.net/is-ilanlari/lise+mezunu#&edl=LM



 
Editör: TE Bilisim