Türkiye Avrupa'yı ve Asya'yı bir birine bağlayan ve toprağı, güzellikleri ile pek çok ülkeyi her konuda geride bırakmaktadır. Her sene milyonlarca turisti ağırladığı için hava yolu anlamında da Türkiye'ye yapılan yatırımlar giderek artmaktadır. Ülkemizde faaliyetlerine devam eden yerli ve yabancı hava yolu şirketleri filolarını artırarak kendi bünyelerinde istihdam eden personel sayısını da yükseltmektedir. Genel olarak alım ilanları interaktif iş ilanları sitelerinden duyurulmakta ve müracaatlar bu kanal üzerinden kabul edilmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında hava yolu şirketlerinin en  az lise mezunu kabin memuru alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi firmalar kabin memuru alımı yapacak.

Hangi Şirketler Kabin Memuru Alacak

İnteraktif iş ilanları siteleri incelendiğinde çok sayıda firmanın kabin memuru alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi firmalar en az lise mezunu kabin memuru alımı yapıyor.

SunExpress
Atlasjet Havacılık A.Ş.
Freebird Airlines
Hasan Kalyoncu Üniversitesi
Atlantik Uçuş Okulu
Kuğu Havacılık ve Turizm A.Ş.
Grand Yapım

Yukarıda bulunmakta olan firmalar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kabin memuru alımı yapmaktadır. Her kuruluş alım yapacağı kabin memurunda aradığı nitelikleri farklı farklı belirlemiş olup müracaat etmek isteyen ve firmaların alım yapacağı kabin memuru pozisyonu için detayları öğrenmek isteyenlerin aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&pkw=kabin memuru
Editör: TE Bilisim