Ülkemizin istihdam konusunda çalışmalarına devam etmekte olan Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesi aracılığı ile açık pozisyonlara yönelik ilanalrı kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. İşin Olsa ekibimize en çok rağbetin geldiği itfaiyeci kadrosu için ilanlar İŞKUR üzerinden yayımlandı ve sizler için ilgili ilanı sunuyoruz. Buna göre en az lise mezunu adaylar arasından itfaiyeci alımı yapılacak. Peki aranan şartlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

BAŞVURU ve ŞART DETAYLARI NEDİR?

İŞKUR üzerinden itfaiyeci alımı yapılıyor. Peki aranan şartlar nelerdir? Buna göre adayın en az lise ve dengi okul mezunu olmak, 20 ile 35 yaş aralığında olmak, yangın ve ilk yardım konusunda teknik ve teorik bilgisi olan, askerliğini yapmış olmak, acil durumlarda müdahalede bulunabilecek şartları aranmakta olup itfaiye ve sağlık ile alakalı bölümlerden mezun olan adaylara öncelik tanınacaktır. Adaylar Gaziantep ilinde görev yapacaktır.

Başvuru yapmak isteyen adayların https://bit.ly/2GIJtwT linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Ardından enter ya da git butonuna basan adayların 3 Mayıs tarihine kadar ilgili ilana müracaat etmesi gerekmektedir. Yine adaylar İŞKUR şubelerinden de 2 itfaiyeci alımı ilanına başvuru yapabilir.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim