Ülkemizde faaliyetlerini sürdürmekte olan tüm firma ve kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Personel alım ilanları hakkında detaylı bilgi firmaların resmi interent sitesi aracılığı ile adaylara duyurulduğu gibi açık pozisyonlar interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile bildirilmekte ve müracaatlarda bu kanal üzerinden duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında en az lise mezunu olmak üzere özel sektör firmalarının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 2 bine yakın personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapacak?

Hangi Firmalar Alım Yapıyor

İnteraktif iş ilanları sitelerinin yayımlamış olduğu ilanlara bakıldığında en az lise mezunu toplam 2 bine yakın personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapacak?

Uğur Soğutma A.Ş.
Özdilek AVM
Türk Telekom (AssisTT)
Panda
DenizBank
Bosch
Allianz Sigorta A.Ş.
Batıkent Eğitim Kurumları
Mutlu Akü
Yataş A.Ş.
Nox Yazılım Tasarım Hizmetleri-Nox Design
Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı
Arçelik A.Ş.

Yukarıda belirtilmiş olan firmalar başta olmak üzere binlerce farklı firma kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu personel alımı yapmaktadır. Eğer sizlerde en az lise mezunuysanız kendinize uygun ilanları görmek için aşağıda ki linki takip edebilir ve gerekli müracaatlarınızı yapabilirsiniz.

https://goo.gl/iNtBYy
Editör: TE Bilisim