Milli Savunma Bakanlığı geçtiğimiz hafta resmi internet sitesinde 600 sürekli işçi alımı yapacaüını belirtmişti ve bu yönde ilan Türkiye İş Kurumu üzerinde 25 Mart 2019 tarihi ile yayımlandı ve  başvurular en geç 29 mart 2019 tarihi Vuma gününe kadar yapılması gereklidir. Adayların başvuru yapabilmeleri için en az ilkokul mezuzu olmaları gerekmekte ve bu yönde farklı kadrolara işçi alımı ve kamu personeli alımı yapılacak.

MSB 600 Kamu Perosneli ve İşçi Alım Kadrolarına Buraya Tıklayarak Ulaşabilirsiniz.

Başvuru Şartları Nedir?

Milli Savunma Bakanlığı 600 işçi alımı için başvuru koşullarını belirtti. İŞKUR üzerinden detaylı bir şekilde duyuruldu ve bizde işin olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz. Milli Savunma Bakanlığı 600 sürekli işçi alımı kapsamında Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş ve 35 yaşından gün almamış olmak, Alım yapılacak pozisyona göre ilana son başvuru tarihi itibari ile mezun olmuş olmak, Herhangi bir kurum veya kuruluştan disiplin cezası ile çıkartılmamış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, En az ilkokul mezunu olmak, Herhangi bir terör örgütü üyesi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranacak.

Başvurular Sona Eriyor!

Adaylar başvurına ilanın İŞKUR üzerinde yayımlanmasının ardından 25 mart 2019 tarihi ile başladılar. Bu yönde adaylar en geç 29 Mart 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını esube.iskur.gov.tr/istihdam/acikisilanara.aspx adresine girerek İŞYERİ ÜNVANI kısmına MSB PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI şeklinde yazılarak aratıp ilanlara ulaşılabilir ve başvurularını İŞKUr üyeliğine giriş yaparak gerçekleştirebilirler.

Kura Çekimi Yapılacak!

Adyaların başvuru sonrası İŞKUR tarafından yayımlanacak Nihai listesi sonucuna göre Milli Savunma Bakanlığı tarafından değerlendirilmeleri Kura yöntemi ile yapılacak.  Kura çekimi Millî Savunma Bakanlığı Kültür ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğünde (Emniyet Mah. Celal Bayar Bulvarı 77/A Yenimahalle/ANKARA ) 09 Nisan 2019 tarihinde saat 10.30’da noter huzurunda yapılacaktır. Kura sonucunda belirlenen sözlü/uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylara ait liste Millî Savunma Bakanlığı’nın resmi internet sitesinden yayımlanacaktır. Bu yayım tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca tebliğ yapılmayacak.

Editör: TE Bilisim