Ülkemizin en önemli kurumları arasında yer almakta olan Türkiye İş Kurum aracılığı ile özel sektör ve kamu kurumları memur ve personel alımı ilanlarını kamuoyuna duyurmaktadır. İŞKUR üzerinden duyurulan pozisyonlar arasında en çok rağbet görenlerden bir tanesi şofördür.

İşin Olsa ekibimize gelen yoğun rağbetten dolayı sizler için özel olarak şoför ilanı içeriğini hazırladık. Buna göre Türkiye İş Kurum aracılığı ile bin 726 (1.726) şoför alımı yapıldığı görülmektedir. Peki şoför alımına kimler başvuru yapabilir, detaylar nedir? Alımlar hangi şehirler için yapılıyor? İşin Olsa ekibi olarak en az ilkokul mezunu bin 726 1.726 şoför alımı ilanının detaylarını paylaşıyoruz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile özel sektör firmaları en az ilkokul mezunu bin 726 şoför alımı yapıldığı görülmektedir. Peki şoför alımına kimler başvuru yapabilir? Buna göre en az ilkokul mezunu olmak, adayın süreceği taşıta uygun ehliyet ve sertifikalara sahip olmak, sorumluluk sahibi olmak, makam şoförleri için kılık kıyafetine özen göstermek, yine makam şoförleri için diksiyonu düzgün olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki şoför alımına kimler başvuru yapabilir?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurum aracılığı ile en az ilkokul mezunu bin 726 (1.726) şoför alımı yapılmaktadır. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir? Başvurusunu yapmak isteyen adayların Kamyon Şoförü 205 kişi https://goo.gl/2823Pj - Şoför (Yolcu Taşıma) 182 kişi https://goo.gl/jsh4eB - Şoför-Yük Taşıma 953 kişi https://goo.gl/s2MH1c - Diğer Şoför 386 kişi https://goo.gl/Ux2PJA linkleri aracılığı ile müracaatlarını yapabilir.

Editör: TE Bilisim