İş verenler ile iş arayanları bir araya getirerek işsizliğin azaltılması konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirmekte olan Türkiye İş Kurumu İŞKUR hem özel sektör hemde kamu kurumlarının iş ilanlarını resmi internet sitesi aracılığı ile duyurmakta ve başvuruları da kabul etmektedir.

İşin Olsa ekibimize gelen yoğun rağbet üzerine çağrı merkezi müşteri temsilcisi personel alımı ilanlarının tümünü bir araya getirdik. Buna göre yurt geneli farklı firmalar kendi bünyelerinde görev yapmak üzere toplam bin 403 çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımı yapılıyor. Peki detaylar nedir ve nasıl başvuru yapılır?

ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bin 403 çağrı merkezi personeli alıyor. Peki aranan şartlar nelerdir? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olmak, bilgisayar kullanabilir olmak, diksiyonu düzgün ve iletişim becerileri oldukça güçlü olmak, ikna kabiliyeti yüksek olmak, müşteri memnuniyetine önem verir olmak, iş hakkında bilgili olmak, bazı firmalar vardiyalı çalışan almakta olduğunda tercihen vardiyalı sisteme uygun olmak şartları aranmaktadır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile bin 403 çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımı yapılıyor. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre adayların müracaatlarını gerçekleştirmek için https://goo.gl/ZiRF7F linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Ardından adaylar ilgili pozisyon için nitelikleri uyum sağlıyorsa istediği firmaya başvurusunu gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim