İstihdam konusunda ülkemizde çok önemli çalışmaları bulunan ve her sene yüz binlerce ya da milyonlarca kişinin iş bulmasını sağlamakta olan Türkiye İş Kurumu İŞKUR tarafından yeni ilanlar yayımlanmakta olup İşin Olsa ekibi olarak sizler için yayımlanan tüm büro memuru ilanlarını birleştirdik.

Buna göre Türkiye İş Kurumu aracılığı en az ilkokul mezunu bin 113 büro memuru alımı yapılıyor. Peki alım ilanına kimler başvuru yapabilir ve adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir? Türkiye İş Kurumu üzerinden özel sektör firmalarının duyurmuş olduğu tüm ilanlar hakkında sizlere bilgileri aktarıyoruz.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile farklı özel sektör firmalarının ilanlarına bakıldığında yurt geneli toplam en az ilkokul mezunu bin 113 büro memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki büro memuru alımında aranacak şartlar nelerdir? Buna göre adayları en az ilkokul mezunu olmak, iletişim becerileri güçlü olmak, müşteri memnuniyetine önem verir olmak, bilgisayar kullanabilir ve Microsoft Office programlarına hakim olmak, kayıt tutabilir olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan özel sektör firmalarının en az ilkokul mezunu bin 113 büro memuru alımı ilanına adaylar başvurularını nasıl yapabilir? Buna göre adayların https://goo.gl/94uz3b linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümü yani adres çubuğuna yapıştırması gerekmektedir. Ardından git butonuna ya da enter tuşuna basacak olan adaylar tüm ilanları görebileceği gibi müracaatlarını da bu alan üzerinden gerçekleştirebilir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim