İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu çay servis personeli alımı yapılıyor. Yürütülen çaycı personel alımlarına başvurular alınmaya başladı ve adaylar değerlendiriliyor. İlgili ilanlara başvuru yapmak için gerekli bilgilendirmelere aşağıdan göz atabilir, ilanlara başvurabilirsiniz. Yürütülen çay servis personeli alımlarında adayların en az ilkokul mezunu olmasının beklenmesinin yanı sıra, temizlik işlerini yapabilecek olması, güleryüzlü olması, mesai saatlerine özen gösterebilecek olması, dış görünüşüne ve kişisel temizliğine önem veriyor olması, hijyen kurallarına özen gösterebilecek olması, askerlik hizmetini tamamlamış olması (erkek adaylar için), sağlık problemi bulunmaması, çay servis saatlerinde (öğlen) servisleri yapabilecek olması gibi şartlara da uygun olması beklenmektedir. 

İLANLARA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK

İlanlara başvuru yapmayı düşünen adayların; İŞKUR üye profillerinin olması gerekiyor. Üye olmayan adaylar, İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine müracaat etmelidirler. Burada görev almakta olan iş ve meslek danışmanları aracılığıyla başvurular alınmaktadır. Yürütülen alımlara başvurabilmek için üyelik proflinizi oluşturmak konusunda iş ve meslek danışmanları yardımcı olacaklardır.

İlanlara ulaşmak için iskur.gov.tr adresini ziyaret ettikten sonra, karşınıza çıkacak ekranda açık iş ilanları menüsüne tıklayınız. Burada açılacak pencerede, İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımlarının sorgulama ekranına ulaşacaksınız. Sağ üst bölümde yer alan meslek arama bölümüne, çay yazıp, ilgili arama sonuçlarının gelmesini bekleyiniz. Sorgulama sonuçları listelenecektir. Size gösterilecek olan çay servis personeli seçeneğini tıklayıp, aşağıda yer alan arama butonuna basınız. Bu arama işleminin ardından tüm ilanlar karşınıza çıkacak ve Türkiye geneli özel işletmelere yapılan çaycı personel alımları ekranda gözükecektir.

Editör: TE Bilisim