Türkiye'nin dört bir yanında 7 bin civarı şubesi ile hizmetlerini sürdürmekte olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi on binlerce eleman görev yapmakta olup son yıllarda en hızlı büyüyen mağaza olarak bilinmekte olan A 101 devamlı olarak yeni bölgelere şube açılışları yapmayı sürdürmektedir.

Şubelerinde ki personel açığını kapatan ve yeni açtığı şubelere personel alımları gerçekleştirmekte olan A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi ilanlarını ve başvurularını resmi internet sitesi aracılığı ile duyurmaktadır. Buna göre A 101 Market resmi internet sitesi aracılığı ile farklı pozisyonlara başvurularını sürdürmeye devam etmektedir. Peki pozisyonlar nedir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR?

A 101 Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki alım yapılacak olan pozisyonlar nedir? Buna göre şoför, araç bakımcısı, depo diğer personeli, muhasebe personel, finans personeli, idari işler personeli, mali işler personeli, satın alma personeli, bilgi işlem personeli ve diğer pozisyonuna personel alımı yapılmaktadır. Peki hangi şartlar aranıyor, nasıl başvuru yapılır?

ARANAN ŞARTLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

A 101 market yukarıda verilmiş olan kadrolar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki aranan şartlar nedir ve nasıl başvuru yapılır? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olmak, kılık kıyafetine önem veriyor olmak, genç ve dinamik olmak, iletişim becerileri güçlü olmak, müşteri ilişkilerine önem vermek şartlarına sahip olması gerekmekte olup müracaatlar için https://www.a101.com.tr/is-basvuru-formu/ linkini tarayıcılarının url bölümüne yapıştıracak olan adaylar başvurularını tamamlayabilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA