Türkiye'nin birçok ilinde çok sayıda en az ilköğretim mezunu personel alımları yapılacak. En az ilköğretim mezunu personel alımları yapılacak yerler ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

2016 yılında kendilerine birçok alanda iş imkanı bulamayan ilkokul mezunu olanlar Sizlerde 2017 yılının ilk günlerinden itibaren açıklanan iş imkanlarına sahip olabileceksiniz. En az ilkokul mezunu olanlar her ne kadar iş imkanı bulmakta zorlansalar da birçok firma tarafından yapılan ilanla birlikte bu duruma son verecekler. Her gün saatlerce gazete ve elektronik ortamlarda kendisine iş arayan eğitim durumu ilköğretim mezunu olan adaylar için artık yüzlerce açık iş pozisyon bulunmaktadır.

Türkiye'nin dört bir tarafından yayınlanan  onlarla birlikte birçok işveren en az ilköğretim mezunu işçi alımları yapacak. en az ilköğretim mezunu personel alımı 2017 için aranan nitelikler nelerdir? Hangi firmalar nerede personel alımı gerçekleştirecek?

Türkiye'nin önemli sektörlerinden olan Tekstil, Gıda, Sanayi, Taşımacılık gibi birçok sektörde en az ilköğretim mezunu, personel alımları gerçekleştirilecek.

ARANAN NİTELİKLER
  • Erkek adaylar için askerlik yapmış olması veya tecilli şartı aranmakta
  • Arazi ve yoğun çalışmıyor uygun olmalı
  • En az İlköğretim ilkokul mezunu olmalı
  • istenilen pozisyon için herhangi bir sertifika sahibi olmalı

Açıklanan pozisyonlar için gerekli niteliklere uyan kişiler ve adaylar bu ilanlara başvuruda bulunabilecekler. Aşağıda vermiş olduğumuz linke tıklayarak bulunduğumuz il ve ilçede sizler için açıklananiş ilanlarına başvurularınızı anında yapabilirsiniz

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/ilkogretim+mezunu#&edl=KM
http://www.yenibiris.com/is-ilanlari
Editör: TE Bilisim