Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaya devam ediyor. Alımlar hakkında pek çok kuruluş resmi interent sitesi aracılığı ile bilgi verdiği gibi yine interaktif iş ilanları sitelerinden de açık pozisyonlar duyurulmakta ve İŞKUR'a da personel alım ilanları verilerek 10 gün boyunca başvurular kabul edilmektedir.

İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında toplam bin şoför alımı yapıldığı görülmektedir. Peki kimler müracaat edebilir ve adaylar nasıl başvuru yapabilir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında bin kişilik şoför alımı yapıldığı görülmektedir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir.

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan bin kişilik şoför ilanına müracaat etmek isteyen adayların ilanların başvuru süresi dolmadan İŞKUR müracaat merkezlerine giderek başvurularını yapmaları gerekmektedir.

İlanlara göre müracaatlar değişiklik göstermekte olup kimi ilan 7 Martta bitecek iken kimi ilanlar 8 - 9 Martta ve daha sonra ki günlerde sona erecektir.

İNTERNETTEN BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

İŞKUR'a giderek alım ilanına müracaat etmek istemeyen ya da gitmeye vakti olmayan adaylar İŞKUR'un sitesi aracılığı ile ilanlara müracaat edebilir. Buna göre;

https://goo.gl/fZjrV5

Yukarıda ki linke tıklayarak adayların pozisyon bölümüne şoför yazması ve arama yapması gerekmektedir. Yük taşıma ve yolcu taşıma için İŞKUR aracılığı ile Türkiye geneli çok sayıda firmanın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bin kişilik şoför alımı yaptığı görülmektedir.
Editör: TE Bilisim