Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Özel Kuruluş kapsamında Ambulas Şoförü alınacak. İlgili ilan 17 Eylül 2018 tarihinde yayımlanmış olup adaylar başvurularına başladılar. Başvurularını yapacak adaylar mutlaka kurumun belirttiği başvuru şartlarını taşımaları gereklidir.

Söz konusu alım yapacak kurum ise, TEGAŞ Tersaneler Hemi nşa Sağlık Turizm ve İNŞ HİZ AŞ dir. Arıca yayımlanan ilana göre adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapmaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Söz konusu olan ilana başvuru yapacak adayları belirtilen bazı nitelikleri taşımaları gerekmektedir. Buna göre adaylardan, 2 yıl Ambulans Sürüüsü deneyimi olmak, En Az İlköğretim mezunu olmak, Kadın veya Erkek Olmak, 25 yaş ile 45 yaşları arasında olmak, Sağlık açısından görevini yapmnasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Pendik Yuzla ilçesinde ikamet ediyor olmak, şartları aranacaktır. Bu nitelkler doğrultusunda adaylar tam süreli olarak çalışacaklardır.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilana başvurular 17 Eylül 2018 tarihinde başladı ve en geç 16 Ekim 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlgili ilana başvurular Türkiyr İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinden yapılacak olup adaylar başvurularını 00004647618 ilan numarası ile gerçekleştirebilirler. Adayların çalışma adresi EVLİYA ÇELEBİ MAH. SAHİLYOLU NO: 2  olarak belirtilmiştir. İşkur İş arama ve başvuru yapma sayfasına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=7117

Editör: TE Bilisim