Ülkemizde faaliyet göstermekte olan özel sektör firmaları açık pozisyonları içni resmi internet sitesinden ya da İŞKUR aracılığı ile memur / personel alım ilanlarını kamuoyuna duyurmaya devam etmektedir.

İŞKUR üzerinden en çok rağbet görmekte olan kadrolardan bir tanesi üretim planlama memuru kadrosudur. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında en az ilköğretim mezunu olmak üzere toplam 30 kişilik üretim planlama memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki üretim planlama memuru alımına kimler başvuru yapabilir, detaylar nedir v hangi firmalar alım yapıyor.

DETAYLAR

Müracaat Muatap: İŞKUR
Alınacak Pozisyon: Üretim Planlama Memuru
Alınacak Personel Sayısı: 30
En Az Mezuniyet: İlköğretim (Tercihen Lise)



HANGİ FİRMALAR ALIM YAPIYOR


İŞKUR arcılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında üretim planlama memuru kadrosu için toplam 30 kişilik personel alımı gerçekleştirildiği görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor.
NURTEKS TEKSTİL VE MEDİKAL SANAYİ DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
ANKAPRES METAL ŞEKİLLENDİRME OTOM.YAN SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
SELVİOĞLU TEKS.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
RİVA KEÇECİ HALI TEKSTİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
EBİÇOĞLU CAM SANAYİ-MUSTAFA EBİÇ

BAŞVURULAR

Yukarıda ki firmalar başta olmak üzere çok sayıda farklı firma üretim planlama memuru sorumlusu kadrosu için toplam 30 kişilik personel alımı gerçekleştirmektedir. Başvuru yapacak olan adayların aşağıda ki linki takip etmesi ve müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4449
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ