İş arayanlara iş imkanı ve işçi arayanlara da istihdam imkanı sağlamakta olan Türkiye İş Kurumu İŞKUR özel sektör ve kamu kurumlarının hazırlamış olduğu ilanları resmi internet sitesi üzerinden duyurarak hem internet sitesi üzerinden hemde başvuru merkezlerinden başvurularını almaktadır.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR'un en rağbet gösterilen kadrolarından bir tanesi olan büro memuru kadrosu için İşin Olsa ekibi olarak tüm ilanları birleştirdik. Buna göre Türkiye geneli farklı özel sektör firmaları toplam bin 420 (1420) büro memuru alımı yapıyor. Peki büro memuru alımı ilanına kimler başvuru yapabilir, detaylar nelerdir? Tüm gelişmeleri sizlere aktarıyoruz.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

İŞKUR aracılığı ile özel sektör firmaları bin 420 büro memuru alımı yapıyor. Peki aranan şartlar nelerdir? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, Microsoft Office programlarına hakim olmak, kayıt tutabilir olmak, diksiyonu düzgün olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak gibi firmadan firmaya değişebilen şartlar aranmaktadır. Peki büro memuru alımına başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu bin 420 büro memuru alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların öncelikle tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/UZ3dum linkini yapıştırması ve enter tuşuna basması gerekmektedir. Ardından bu link üzerinden tüm ilanları görecek adaylar uygun kadrolar için başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim