Savunma Sanayii Müsteşarlığı personel alımı gerçekleştiriyor. Yayımlanmış olan ilana göre Savunma Sanayii Müsteşarlığı bünyesinmdeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda alım yapacağını belirtti. Buna göre başvuru yapacak adaylar mutlaka belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gereklidir.

Savunma Sanayii Müsteşarlığı bünyesine 60 kişilik boş kadro ile, 23 Proje Mühendisi, 9 Yönetici Asistanı ve 28 Proje Asistanı alımı yapılacak. Başvuru yapan adaylar başvuru sonrasında başvuru kabul edilen adaylara sınav yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Savunma Sanayii Müsteşarlığı alımını yapacağı 60 kişilik boş kadro ile bazı nitelikler aranacak. Buna göre adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Hehrangi bir sağlık sorunu ve Seyehat engeli bulunmamak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme SInavından puan almış olmak gibi genel nitelikler aranmaktadır.

Adaylardan özel olarak, alım pozisyonlarına göre 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin bölümlerinden mezun olmuş olmak, Yönetici Asistanı pozisyonu için KPSS den P3 puan türünden en az 60, Proje Mühendisi için KPSSP1 puan türünden en az 70 ve Proje Asistanı için KPSSP1 puan türünden en az 65 puan almış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca Yabancı Dİl Sınavından İngilizce dilinden Proje Asistanı için 60, Yönetici Asistanı için 50 ve Proje Mühendisi için 70 puan almış olmalarıgerkemektedir.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR:

Savunma Sanayii Müsteşarlığı personel alımı başvuruları 03 Eylül 2018 tarihinde başladı ve adaylar başvurularna devam ediyorlar. Buna göre adaylar başvurularını en geç 18 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekldir. Buna göre başvurularSavunma Sanayii Müsteşarlığı resmi internet sitesi (www.ssm.gov.tr) sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak istenen belgeleri son başvuru tarihi olan 18 Eylül 2018 tarihine kadar saat 18:00 a kadar sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Ayrıca ilan hakkında daha detaylı bilgi almak içinBuraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim