Geçtiğimiz aylarda yayımlanmış olan ilana göre Savunma Sanayii Müsteşarlığı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda personel alımı gerçekleştiriyor. Toplamda 60 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. Buna göre adaylardan başvuru yapabilmeleri için KPSS en az 60 puan sahip olmaları gerekmektedir. Başvurular henüz devam etmektedir. Aşağıda ilgili ilan içni detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILIYOR?

Savunma Sanayii Müsteşarlığı 23 Proje Mühendisi, 9 Yönetici Asistanı ve 29 Proje Asistanı olmak üzere toplamda 60 kişilik boş kadro ile personel alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Savunma Sanayii Müsteşarlığı adaylardan boş pozisyonlar için, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu olmamak, Yurtiçi veya Yurtdışı seyehat engeli bulunmamak ve alım yapılacak pozisyon için belirtilen eğitim seviyesinde eğitimini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Proje Asistanı için, 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS 1 Puan türünden en az 65 Puan almış olmaları, Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden 60 puan almış olmaları ve Yapılacak sınava 2 defadan fazla katılmamış olmaları gerekmektedir.

Yönetici Asistanı içi, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme SInavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, YDS sınavından İngilizce dilinden en az 50 puan almış olmak ve ilgili sınava iki defadan fazla katılmamış olmaları gerekmektedir.

Proje Mühendisi için, 2018 veya 2017 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan KPSS'den KPSSP1 puan türünden en az 70 puan almış olmak, YDS den en az 70 puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVRULAR DEVAM EDİYOR!

Adaylar başvurularına 03 Eylül 2018 tarihi itibari ile başladılar. Buna göre adaylar başvurularını en geç 18 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedr. Başvurular Savunma Sanayii Müsteşarlığı  internet adresindeki (www.ssm.gov.tr) sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak istenen belgeleri son başvuru tarihine kadar sisteme yüklenmesi ile yapılacaktır.

İlanın Tam Metni

BAŞVURU EKRANI

Editör: TE Bilisim